Ако съм на власт ще забраня хазарта, вреден е. Нищо няма

...
Ако съм на власт ще забраня хазарта, вреден е. Нищо няма
Коментари Харесай

Васил Божков: Ако съм на власт ще забраня хазарта, вреден е

Ако съм на власт ще забраня хазарта, нездравословен е. Нищо няма да ѝ стане на страната без хазарт. Това сподели Васил Божков по време на учредяването на националното придвижване " Център ", съобщи кореспондент на " Фокус " .

За войната в Украйна

На въпрос за войната в Украйна Васил Божков отвърна, че позицията на неговото придвижване е срещу войната: " Извършват се зверства и от двете страни ".

За сбирката

" С моята сбирка се означи приемането на България в Европейски Съюз. Сега е иззета. Ще направя музей в бъдеще ", сподели Божков.

За Божанов - Нотариуса

" Рибата се вмирисва от главата. Има доста като Нотариуса и Пепи Еврото. Трябва да се стартира от горе надолу ", е мнението на Божков.

За делата против него

" Делата изобщо не ме тормозят. Всички типове ограничения траят 8 месеца. Когато не си направил нищо, какво може да те тормози. Затова се прибрах напълно умерено ", уточни Божков.

За бъдеще в политиката

" В центъра сме, тъй като всички се сплотяват към нас. За избори в бъдеще - времето ще покаже. Това придвижване е политическо, естествено е да гледаме натам. Искаме разформироване на Народното събрание и оставка на това измислено държавно управление ", споделиха от " Център ".

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР